Circus

Een geweldig leuke springkussen voor uw kinderen en hun vriendjes, eenvoudig te plaatsen in uw achtertuin of onder een carport. U kunt het springkussen op iedere doordeweekse dag huren voor 60 Euro, of zelfs het hele weekend voor dezelfde prijs: 60 Euro!! Wilt u het springkussen langer huren? Voor iedere dag langer, betaalt u bij ons slechts de halve prijs!

Foto's

Specificaties:

oppervlakte : 11.7 m2
afmetingen : 390 x 300 x 210 cm (l.b.h.)
afmetingen in tas : niet beschikbaar
materiaal : 650 g/m2 PVC
veiligheid : Certificaat van Goedkeuring
gewicht : 75 kg
nettoblower : 1,1 KW - 1,5 HP
gewicht blower : 17 kg

  

Let op: wij hebben 2 kussens van het type Circus beschikbaar. Op de agenda rechts ziet u alleen de beschikbaarheid van Circus #1. U kunt hieronder de beschikbaarheid van Circus #2 ook controleren

 

Reserveer Reserveer

Beschrijving:

Het kussen is binnen een minuut opgeblazen en er is ruimte voor 7 of 8 kinderen tegelijk in het springkussen. Het springkussen wordt geleverd in een draagtas welke in een stationwagon past! U dient dus wel met een grotere auto te komen om teleurstellingen te voorkomen! U dient het springkussen wel op een grondzeil te plaatsen. Deze kunnen wij er ook bij leveren.

 

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

LuchtkussensAgenda Circus*:


*) Dit is actuele informatie. Liever niet bellen voor vragen over beschikbaarheid. U kunt deze gewoon hier opvragen. "Oranje" betekent bezet.